fbpx

Descoperă versiunea 2 a platformei inovatoare pentru vehicule electrice: design elegant și funcționalități avansate

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  Suntem încântați să vă anunțăm lansarea versiunii 2 a platformei electricvehicle.ro, o actualizare majoră care aduce numeroase îmbunătățiri și caracteristici noi. Această versiune pune accent pe un design modern și funcționalități avansate care să ofere o experiență de navigare optimă pentru pasionații de vehicule electrice.

  Iată cele mai importante actualizări și caracteristici ale versiunii 2:

  Funcționalități Frontend

  Design inedit

  Versiunea 2 introduce o nouă paletă de culori care combină tonuri de Turquoise și Lime Green, sugerând electricitatea și viitorul verde. Acest design modern și atractiv este în perfectă armonie cu conceptul platformei.

  Header simplificat

  Headerul a fost redus pentru a acorda mai mult spațiu conținutului și a inclus iconițe de acces rapid pentru cele mai apreciate categorii, sporind accesibilitatea și eficiența navigării.

  Structură nouă de categorii

  Versiunea 2 îmbunătățește structura de categorii, subcategorii și caracteristici pentru filtrarea produselor. Acum sunt grupate în următoarele categorii de vehicule electrice: Auto, Moto, Biciclete, Trotinete și Hoverboard-uri, ATV și Utilitare, Jucării și copii, Hobi.

  Sistem îmbunătățit de Favorite

  Utilizatorii pot adăuga mai ușor produsele preferate la lista de favorite, beneficiind de o experiență de utilizare îmbunătățită.

  Caracteristici Backend

  Sistem avansat de listare a produselor

  Am implementat un sistem avansat de listare a produselor în partea de administrare pentru încărcarea rapidă a rezultatelor, chiar și pentru cantități mari de date.

  Filtre și căutare rapidă pentru loguri

  Platforma oferă acum filtre și căutare rapidă pentru loguri, facilitând gestionarea datelor și optimizarea performanțelor.

  Integrare cu sistemul de billing

  Am integrat sistemul de billing WHMCS pentru a automatiza și facilita administrarea datelor de facturare și plăți.

  Înregistrare cont nou securizată

  Am introdus înregistrarea pe bază de token pentru a spori securitatea procesului de înregistrare a unui cont nou.

  Bugfix-uri și optimizări

  Am remediat numeroase erori și am optimizat performanța platformei pentru a asigura o experiență de utilizare fără probleme.

  Perspective și concluzii

  Viitorul platformei include implementarea de imagini statice și optimizare webp, îmbunătățiri UX în frontend, sistem de reacții pentru produse, modul cupoane și oferte speciale, precum și integrări cu Google Conversion, Facebook Pixel și Facebook Feed.

  În concluzie, versiunea 2 a platformei pentru vehicule electrice aduce o serie de îmbunătățiri semnificative atât la nivel de design, cât și la nivel de funcționalități. Cu o experiență de utilizare optimizată și caracteristici avansate, această versiune reprezintă un pas important în evoluția platformei noastre. Suntem încântați să vă invităm să explorați aceste noutăți și să beneficiați de o experiență de navigare captivantă și entuziasmantă în lumea ElectricVehicle România.

  Nu ezitați să ne împărtășiți feedback-ul și să rămâneți alături de noi pentru a descoperi împreună viitoarele actualizări și inovații pe care le pregătim pentru platforma noastră dedicată vehiculelor electrice.