fbpx
Servicii
Ecommerce, Aplicații Web și Integrări API

Cum vă putem ajuta?

Ne plac provocările și suntem pregătiți pentru cele mai dificile proiecte.​

Web Design

Site-ul afacerii dumneavoastră este de multe ori primul contact pe care clienții îl au cu serviciile pe care le oferiți. Elemente ca modul în care funcționează, aspectul și viteza site-ului, joacă un rol important în clasificarea realizată de algoritmii Google.

Mentenanță Web

Cu o interfață user-friendly și un design UX bine conceput, este imposibil să nu obțineți o creștere majoră în ratele de conversie și vizitele de pe site. Echipa noastră se ocupă de realizarea magazinelor online, a site-urilor web și landing pages.

Marketing

Echipa noastră este conștientă de importanța marketing-ului în promovarea de succes a afacerii dumneavoastră, de aceea ne concentrăm pe o multitudine de aspecte, precum studierea îndeaproape a competiției și analizarea comportamentului online atât a actualilor cât și a potențialilor clienți în vederea obținerii celor mai eficace rezultate.

Social Media

Identificarea publicului țintă și crearea unei strategii omogene pe cele mai populare canale de social media reprezintă o modalitate excelentă pentru accentuarea prezenței online și creșterea numărului de persoane pe care le puteți converti din observatori ocazionali în clienți interesați de business-ul dumneavoastră.

PPC

Promovarea afacerii dumneavoastră prin intermediul publicității plătite este o modalitate sigură de a ajunge la cât mai mulți clienți, prin optimizarea cuvintelor cheie, a remarketing-ului și a analizării competiției. Echipa FireWeb este nerăbdătoare să vă propună strategia PPC potrivită nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

CODE

Ne folosim de abilitățile tehnice pentru a aduce valoare în proiecte prin implementări personalizate de module WordPress & WooCommerce construite în PHP și JavaScript. De asemenea dezvoltăm aplicații web scalabile în Laravel găzduite în cloud sau aplicații desktop pentru baze de date imense în MsSQL.

Clienții noștri

Am construit relații pe termen lung, iar clienții au devenit parteneri.​

Parbrize Pikington
Wizz Air Cluj-Napoca Marathon
Logo Esensis
Logo Clinica Optimum
Raliul Clujului
Sifi
Marblu
Salvamont Salvaspeo Cluj

"Un design deosebit, incredibil de rapid!"

Doream un punctaj bun pentru noul site, inițial am fost îngrijorați de ce scor va obține în Google PageSpeed. Echipa de dezvoltare s-a axat în special pe mobil de unde avem majoritatea accesărilor. Proiectul a înaintat rapid iar rezultatul a fost un nou site cu un design deosebit, incredibil de rapid.
Radu Popa
Manager, Unio Plan Srl

Dorești să discutăm despre un proiect?

Indiferent dacă începi cu un site sau vrei să-ți dezvolți  afacerea on-line, echipa FireWeb este pregătită să-ți ofere soluții și suport.