fbpx

Modalități de plată

FIREWEB SRL vă oferă posibilitatea de a plăti produsele achiziționate de pe site-ul nostru https://my.fireweb.ro prin următoarele metode:

  • Online cu Cardul
  • Transfer Bancar în cont

Plată prin Card Bancar

Securizare și Confidențialitate

Plata cu cardul este procesată în mod securizat de Netopia Payments (MobilPay), astfel încât să putem asigura clienților noștri un serviciu de plată online sigur și eficient. Introducerea datelor personale se face utilizând o conexiune criptată SSL pe 256 de biți. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către FIREWEB SRL, nici de către Netopia Payments (MobilPay). Completați formularul corect și indicați persoanele pentru facturare și livrare. Adresa de e-mail este importantă, deoarece informațiile legate de comandă vor fi transmise prin e-mail.

Procesul de Tranzacție

Dacă alegeți „Plată Card”, veți completa un formular cu informațiile cardului dumneavoastră. Utilizăm sistemul „3-D Secure” pentru plățile cu carduri emise sub sigla Visa și MasterCard, asigurând un nivel înalt de securitate. „3-D Secure” garantează că nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată pe serverele noastre sau Netopia Payments (MobilPay). Procesul de autentificare se desfășoară pe serverele Visa sau MasterCard, în funcție de caz. Acceptăm și cardurile virtuale emise de aceste entități.

Confirmarea Plății

După finalizarea tranzacției, ecranul următor vă oferă detalii relevante despre tranzacție și comandă. Aceste informații vor fi, de asemenea, trimise prin e-mail.