fbpx
FireWeb
Alături de tine în evoluția digitală

Cine suntem?

Avem o experiență vastă în tehnologiile digitale și afaceri online. Înțelegem nevoile de dezvoltare a companiilor în zona tehnologiei informațiilor dar și obstacolele cu care se confruntă. În 2004 am creat și dezvoltat una din principalele firme de hosting din România, pe care am vândut-o către un grup internațional în 2009. Am creat FireWeb pentru a ajuta firmele sa își dezvolte afacerile în mediul online.

De ce?

Suntem pasionați de online, development si automatizarea sistemelor. În fiecare zi dezvoltăm parteneriate pe termen lung cu afaceri care au ca scop creșterea pe zona digitală. Folosim experiența noastră în zona de marketing digital și development / programare pentru a crea valoare pe termen lung pentru clienții noștri.

Ce facem?

De ce să alegi FireWeb?

Ne folosim experiența de peste 17 ani în dezvoltarea de afaceri online pentru a găsi soluții creative de creștere sau optimizare a afacerilor clienților noștri. O parte din timpul nostru de lucru este dedicat învățării si studierii noutăților din zona digitală.

Am început să dezvoltăm site-uri web în 2004 și în paralel am înființat și dezvoltat una din principalele firme de hosting din România, HostVision, pe care am vândut-o în 2019 către un grup internațional listat la bursă.

FireWeb reunește o echipă de specialiști în tehnologii digitale, fie ca e vorba de programare, web development sau marketing online.

Dezvoltând o firmă cu peste 16000 de clienți a fost critic să automatizăm în mod permanent procesele de business și tehnologice. Astfel am dezvoltat soluții de automatizare atât la nivelul sistemelor de management și gestiune cât și la nivelul serverelor si rețelelor.

Cele mai bune rezultate se obțin printr-o abordare pe termen lung. Credem în parteneriate pe termen lung prin care să ajutăm clienții noștri să crească în mediul online.

10
Ani experiență
100
Clienți
2
Continente
15
Țări

Vrei să discutăm despre proiectul tău?

Indiferent dacă începi cu un site sau vrei să-ți dezvolți  afacerea on-line, echipa FireWeb este pregătită să-ți ofere soluții și suport.

Echipa FireWeb

Despre Flaviu Fireweb

Flaviu Ghițulescu

Managing Partner - Technical Lead
Flaviu a fondat firma DeepVision în 2004 și a început să dezvolte site-uri web. Ulterior firma a început să ofere hosting sub numele de HostVision, în timp devenind una din principalele firme de hosting din România. În 2019 HostVision a fost vândută către un grup internațional. Flaviu are o experiență îndelungată ca și programator PHP, precum și ca și administrator de sistem. Flaviu este pasionat de dezvoltarea de soluții pentru automatizarea sistemelor și a fluxurilor de date.
Despre Damian Ghitulescu Fireweb

Damian Ghițulescu

Managing Partner - Business Development
După 7 ani de experiență în Business Development in companii multinaționale, Damian s-a alăturat ca și asociat firmei HostVision, firma pe care a vândut-o împreuna cu Flaviu către un grup internațional în 2019. Damian are experiența în marketing online și business development. El este pasionat de găsirea și implementarea de soluții creative în marketing online, growth hacking și business development.
Despre George Fireweb

George Alb

Web Developer - Programator
George are experiență ca și web developer și programator. După ce a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca a ocupat diverse poziții în cadrul unor firme IT prezente în Cluj. El este pasionat de Front End Development și de găsirea de soluții tehnice pentru sistemele clienților noștri.
Despre Iulia Fireweb

Iulia Giurgiu

Specialist Marketing
După ce a absolvit Universitatea din Leicester (UK), Iulia a decis să își urmeze pasiunea pentru marketing online. Ea iubește să îmbine experiența sa creativă cu analiza datelor pentru a găsi cele mai bune soluții pentru activitățile de marketing ale clienților noștri. Iulia este pasionată de artele vizuale și tehnologiile digitale.