fbpx
WHMCS
Module personalizate și Integrări
whmcs-logo-sm
fireweb-2021-gradient-small

Dezvoltăm un Modul WHMCS pentru Integrarea cu eFactura

WHMCS e-Factura: Inovăm Pentru a Vă Oferi Servicii Mai Bune

Suntem încântați să vă informăm că echipa noastră lucrează intens la dezvoltarea unui modul WHMCS special conceput pentru a facilita integrarea cu sistemul e-Factura care va fi obligatoriu din 2024. Acest modul va aduce îmbunătățiri semnificative în gestionarea facturilor, trimiterea electronică a facturilor către SPV – ANAF și va simplifica procesele financiare pentru afacerea dumneavoastră.

Unul dintre elementele cheie ale modulului este capacitatea de a genera linkul de autorizare OAuth către Serviciul Public Virtual (SPV), facilitând astfel trimiterea facturilor electronice în format XML către ANAF. Această funcționalitate asigură o interconectare sigură și eficientă cu sistemele ANAF, respectând toate standardele de securitate și confidențialitate.

Stadiu implementare 100%

Preț modul WHMCS E-Factură

Prețul Modulului: 149.50 EUR + TVA (taxă inițială), 29.50 EUR + TVA lunar. Suport și actualizări pentru a asigura compatibilitatea continuă cu ANAF. 

Includem modulul pentru WHMCS 8+ (PHP 7.4, 8.1) și variantă compatibilă cu WHMCS 7.7 (PHP 7.2).

Codul Sursă: 1475 EUR + TVA (o singură dată). Maxim 3 instalări în cadrul aceleiași firme. Actualizări sursă 1 An.

Detalii licențiere și variante de abonament.

Personalizări Suplimentare:
În cazul în care sistemul dvs WHMCS are alte configurări speciale sau versiuni mai vechi, putem oferi servicii de personalizare la un tarif de 50 EUR + TVA pe oră. Evaluăm fiecare cerință individual pentru a vă furniza o soluție personalizată care să corespundă setupului individual WHMCS.

E-Factura necesită transmiterea sumelor în lei. Pentru sistemele care factureaza în alte valute, am inclus setări avansate de mapare a cursului valutar și o metodă php ce poate fi extinsă cu funcții propri.

WHMCS e-Factura: Fii Primul Care Află

Dacă sunteți interesați de acest modul și doriți să fiți printre primii care vor fi informați când va fi disponibil, vă invităm să ne contactați. Ne puteți trimite un email sau ne puteți suna, iar noi vă vom ține la curent cu toate noutățile și progresele.

Contribuie la Dezvoltarea Modulului


Vă invităm să ne împărtășiți sugestiile și cerințele dumneavoastră pentru a ne asigura că modulul nostru va răspunde nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră. Feedback-ul dvs. este prețios și va contribui la optimizarea modulului.

Pregătiri Necesare utilizare Modul e-Factura

Pentru a utiliza eficient modulul nostru WHMCS e-Factura, este esențial să vă înrolați în Serviciul Public Virtual (SPV) pentru autentificarea OAuth și accesul la serverul API ANAF. Procesul de înregistrare poate părea complicat la prima vedere, dar am pregătit un articol detaliat care vă va ghida pas cu pas. Vizitați articolul nostru despre înregistrarea în SPV pentru a afla tot ce trebuie să știți pentru a vă asigura că procesul de configurare a modulului WHMCS e-Factura decurge fără probleme. Aceste ghiduri vă oferă toate informațiile necesare pentru a naviga cu ușurință prin procedurile de înrolare în SPV, permițându-vă astfel să profitați la maximum de capabilitățile modulului nostru.

Vă Mulțumim Pentru Interesul Acordat

Echipa noastră are experiență cu dezvoltarea de module WHMCS,  funcționalități personalizate și automatizare. Suntem dedicați în oferirea de soluții de top, iar implicarea dumneavoastră ne ajută să ne îmbunătățim continuu. Vă mulțumim că sunteți alături de noi în acest proces de dezvoltare!

Întrebări Frecvente

Nu, integrarea modulului WHMCS cu e-Factura este simplă și intuitivă. Oferim instrucțiuni detaliate și suport tehnic pentru a asigura o implementare fără probleme, indiferent de nivelul de cunoștințe tehnice.

Da, modulul nostru vine cu o varietate de opțiuni de configurare, permițând personalizarea setărilor pentru a se alinia cu fluxul de lucru specific al afacerii dvs. Aceasta include setări de automatizare și personalizare a proceselor de facturare.

Securitatea și conformitatea sunt priorități esențiale pentru modulul nostru. Acesta folosește protocoale de securitate avansate, inclusiv autorizarea OAuth, pentru a proteja datele și pentru a asigura conformitatea cu reglementările ANAF, inclusiv trimiterea facturilor în format XML.