fbpx

A fost lansată versiunea WooCommerce 6.9; stocarea de înaltă performanță a comenzilor (HPOS) este vizată pentru versiunea 7.1

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  HPOS (High-Performance Order Storage) va fi strict acceptat atunci când este introdus în nucleul WooCommerce, deoarece alte ecosisteme de extensii lucrează pentru a-și face pluginurile compatibile. Pe măsură ce mai multe produse WooCommerce adoptă HPOS, nucleul îl va putea activa în mod implicit. Fabian prezice că HPOS ar putea deveni experiența implicită pentru magazine începând cu august 2023.

  Astăzi, versiunea 6.9 WooCommerce a fost lansată, iar versiunea 6.9.1 a fost lansată la scurt timp după aceea pentru a remedia o eroare care a determinat unele site-uri să genereze un mesaj de avertizare sau o eroare fatală, în funcție de versiunea PHP.

  Blocurile Cart și Checkout au fost adăugate la nucleul WooCommerce ca caracteristici beta în această versiune. De când versiunea 2.6 a pluginului WooCommerce Blocks a fost lansată în mai 2020, proprietarii de magazine au putut personaliza experiența fluxului de achiziție folosind blocuri.

  Blocurile Cart și Checkout au fost testate timp de doi ani și sunt acum compatibile cu mai mult de o duzină de gateway-uri de plată și opțiuni de expediere, precum și cu 19 extensii populare.

  Vizitatorii pot acum filtra produsele pe WooCommerce 6.9 prin actualizarea adresei URL (fără a reîncărca pagina) atunci când folosesc filtrele blocurilor Toate produsele. Filtrele de atribute drop-down permit acum utilizatorilor să selecteze mai mulți termeni atunci când tipul de interogare este setat la „and”.

  versiunea WooCommerce 6.9

  Echipa WooCommerce a avertizat luna trecută că versiunea 6.9 nu va mai permite înregistrarea opțiunilor de personalizare atunci când este activată o temă de blocare.

  Versiunea 6.9 include 90 de remedieri de erori, îmbunătățiri, actualizări și multe altele, de la 39 de colaboratori. Consultați jurnalul de modificări 6.9 pentru toate detaliile.

  Echipa de dezvoltare WooCommerce a lansat un raport de progres cu privire la îmbunătățirea tabelului de comenzi personalizat, cunoscut sub numele de High-Performance Order Storage (HPOS). Din acest proiect sunt anticipate creșteri de performanță pentru magazine. Este o ajustare semnificativă care va afecta dezvoltatorii de extensii în moduri diferite. În mai, dezvoltatorii de bază WooCommerce au solicitat testarea timpurie pentru migrarea tabelelor de comenzi personalizate.

  Peter Fabian, liderul echipei de bază WooCommerce, spune că au decis să schimbe caracteristica Tabele de comenzi personalizate la Stocare de înaltă performanță a comenzilor pentru a o face mai clară și mai ușor de înțeles. Dorim ca utilizatorii noștri să înțeleagă mai ușor rațiunea din spatele muncii noastre. Deoarece vechiul nume a fost folosit de mult timp, ne dăm seama că unii pot alege să-l folosească în continuare decât pe cel nou, iar acest lucru este acceptabil.

  HPOS a fost testat pe larg de WooCommerce și a început să actualizeze extensiile deținute de Woo. WooCommerce 7.1, programat pentru lansarea în noiembrie, va fi prezentat complet.

  „Amploarea acestui proiect depinde de numărul de erori pe care le găsim în timpul testării”, a spus Fabian. „În plus, vă rugăm să rețineți că funcționalitatea de bază a fost finalizată și este gata pentru producție, nu că fiecare extensie sau plug-in pe care îl poate folosi un site web a fost încă implementată.”

  HPOS va fi strict opt-in atunci când este lansat în nucleul WooCommerce, ca și în cazul altor ecosisteme de extensie. HPOS va putea fi activat în mod implicit, pe măsură ce mai multe produse WooCommerce încep să-l folosească. Potrivit lui Fabian, echipa sa crede că HPOS poate deveni experiența implicită pentru magazine până în august 2023.