fbpx

Top 5 soluții de protecție împotriva fraudelor Google Ads

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  Nu mai aruncați banii pe clickuri care nu aduc conversii

  S0luțiile software-ul pentru protecția impotriva fraudei prin clic ajută la detectarea și protecția împotriva clicurilor frauduloase asociate cu publicitatea PPC (plată-pe-clic). Companiile, agențiile de publicitate și magazinele online folosesc aceste instrumente pentru a detecta clicurile  manuale sau automate care au ca scop să consume bugetele PPC în mod fraudulos. Aceste soluții software acumulează date precum adresa IP, locația, informațiile despre dispozitiv și multe altele cu fiecare clic. Aceste date sunt analizate, verificate și comparate cu informațiile din bazele de  date ale softurilor respective pentru a descoperi dacă un clic ar trebui considerat fraudulos.

  Softurile pentru prevenivea fraudei prin clicuri dispun de un set de funcții preventive pentru a împiedica afișarea reclamelor userilor care sunt suspectați de activități frauduloase. De obicei, advertiserii sunt exploatați pentru că nu sunt conștienți de clicurile nelegitime care le cresc costurile cu reclama PPC, reducând numarul de conversii obținute în urma campaniilor. Software-ul pentru prevenirea fraudei prin clic îi poate ajuta pe agenții de publicitate care folosesc anunțuri PPC să se asigure că bugetul lor este destinat vizitatorilor valizi și să le ofere informații pentru a se proteja de orice situație în care este suspectată frauda prin clicuri. Aceste soluții pot oferi o analiză exhaustivă și pot ajuta agențiile de publicitate sau magazinele online să monitorizeze și să respingă amenințările și activitățile frauduloase.

  La FireWeb am testat pentru clienții noștri cele mai cunoscute softuri anti fraudă prin click. De asemenea ne ocupăm de implementarea, setarea și managementul acestor soluții pentru clienții noștri.

  Astfel, putem să va prezentăm topul acestor soluții, strict pe baza experienței noastre.

  Clickcease este liderul soluțiilor de protecție împotriva fraudelor PPC. În urma testării și folosirii mai multor soluții similare am decis să folosim Clickease pentru campaniile gestionate de noi.

  După prima lună de utilzare a Clickcease am constatat o creștere semnificativă a conversiilor cu același buget alocat.

   

  Prețurile Clickcease

  Clickcease oferă o perioadă de testare gratuită de 7 zile. Noi am fi preferat macar 14 zile de testare gratuită (ideal 30 de zile) ținând cont că durează un pic până cand putem vedea rezultatele concrete. Probabil că Clickcease consideră ca produsul lor este atît de bun încât 7 zile sunt suficiente.

  Clixtell este un software ușor de utilizat, care vă permite să vă asigurați bugetul Google Ads și Bing Ads prin prevenirea și blocarea imediată a activității frauduloase prin clicuri, fiabil și puternic.

  Prețurile Clixtell

  3. Lunio

  Lunio este o alta soluție software care oferă protecție împotriva fraudei PPC.

  Nu oferă pe site detalii legate de prețuri, dar ținând cont de faptul că au clienți corporate, bănuiesc că prețurile sunt mai mari decât în cazul softurilor competitoare.

  4. Click Guard

  5. Fraud Blocker