fbpx

Acestea sunt cele mai bune teme pentru Elementor

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  În acest articol vom discuta despre realizarea unui website de la zero, cu ajutorul celor mai populare teme pentru Elementor.

  Acestea sunt cele mai bune teme pentru Elementor

  1. Hello Elementor

  Hello Elementor  este o temă realizată de aceeași echipă care se află în spatele Elementor. Tema oferă un stil minimalist și este foarte ușor de navigat pentru a crea pagini și a personaliza modulele de la zero, având o compatibilitate maximă cu Elementor.

  Vă recomandăm să utilizați Hello dacă doriți să controlați fiecare aspect al site-ului vostru și nu căutați o temă cu un aspect unic. În plus, Hello funcționează perfect cu orice șablon Elementor.

  Caracteristici cheie:

  • Stil minimalist
  • Temă ușor de utilizat cu performanțe excelente
  • Compatibil cu WooCommerce

  2. GeneratePress

  GeneratePress  este o temă care se referă la compatibilitate. Este conceput să funcționeze cu cât mai multe plugin-uri și tipuri de site-uri web. Dacă alegeți GeneratePress Premium, aveți acces chiar și la un plugin independent de generare de pagini numit GenerateBlocks .

  Versiunea gratuită GeneratePress funcționează perfect cu Elementor și oferă o performanță excelentă a site-ului web. Cu GeneratePress, puteți proiecta meniuri de navigare avansate  și puteți utiliza sistemul de aspect încorporat al temei alături de Elementor.

  Unul dintre cele mai bune aspecte ale utilizării GeneratePress este că licențele sale premium oferă suport tehnic pentru până la 500 de site-uri web. 

  Caracteristici cheie:

  • Este compatibil cu majoritatea pluginurilor, inclusiv Elementor
  • Vine cu propriul plugin de generare de pagini
  • Include mai multe tipuri de meniuri de navigare
  • Are o selecție largă de opțiuni de aspect de pagină

  3. OceanWP

  OceanWP  este o temă construită de la zero pentru a funcționa cu Elementor și Editorul de blocuri. 

  Pe lângă compatibilitatea sa cu Elementor, OceanWP are caracteristici încorporate, cum ar fi anteturi personalizate, notificări privind cookie-urile , elemente pop-up pentru autentificare și opțiunea de white label pentru clienți. Prin urmare, ar putea fi o alegere excelentă pentru agenții.

  OceanWP oferă, de asemenea, șabloane personalizate Elementor și tutoriale complete pentru site-uri web. 

  Caracteristici cheie:

  • Compatibilitate deplină cu Elementor și Block Builder
  • Acces la module Elementor personalizate
  • Notificări privind cookie-urile, pagini de conectare pop-up și white label
  • Șabloane personalizate Elementor și tutoriale complete pentru site-ul vostru web
  Acestea sunt cele mai bune teme pentru Elementor

  Website-ul tău are un design învechit? Alege serviciile noastre de web design!

  4. Layers

  Layers  a fost conceput ca o temă pe care oricine o poate folosi cu ușurință. Este una dintre primele teme pe care le puteți configura și modifica complet folosind personalizarea WordPress.

  Este o temă complet gratuită, concepută pentru a se integra perfect cu Elementor. Layers vă permite să vă personalizați site-ul web cu funcții la fel de intuitive precum redimensionarea siglei, ajustarea înălțimii antetului și a subsolului, controlul spațierii în meniuri și multe altele.

  Caracteristici cheie:

  • Lucrați direct cu Elementor
  • Ajustați dimensiunea siglei site-ului vostru
  • Personalizați înălțimea și distanța dintre antetul, subsolul și meniurile de navigare

  5. Astra

  Astra este renumită printre temele WordPress pentru performanța sa. Această temă extrem de practică și ușor de utilizat, se află în mod constant printre opțiunile cu cea mai rapidă încărcare pentru site-urile WordPress. 

  Cu Astra, obțineți compatibilitate deplină cu majoritatea creatorilor de pagini WordPress. Tema oferă, de asemenea, o colecție masivă de tutoriale pentru crearea de site-uri web și șabloane, cu opțiuni diferite în funcție de generatorul de pagini pe care îl utilizați.

  În plus, Astra vine cu un generator de glisare și plasare care poate edita antetul și subsolul site-ului vostru. 

  Caracteristici cheie:

  • Ușor de utilizat și orientată spre performanță
  • Compatibil cu Elementor și alți generatori de pagini
  • Acces la o colecție extinsă de tutoriale pentru realizarea de site-uri web și șabloane de pagină

  6. Customify

  Customify este o temă care vă oferă o mulțime de moduri de a edita și personaliza designul site-ului vostru. Dacă nu sunteți un fan al creatorilor de pagini, puteți schimba aproape orice aspect al aspectului temei folosind personalizarea WordPress. Prin urmare, ar putea fi o alegere excelentă dacă doriți un mod ușor pentru a crea un site cu un aspect deosebit.

  În plus, Customify funcționează cu toate pluginurile majore pentru crearea de pagini WordPress, inclusiv Elementor. Cu Customify, aveți acces și la un generator de plasare pentru antet și subsol. La fel ca Astra, puteți utiliza acest aspect în loc de instrumentul Elementor Theme Builder dacă nu aveți o licență premium pentru plugin.

  Caracteristici cheie:

  • Modificați designul temei folosind personalizatorul WordPress sau creatorii de pagini, cum ar fi Elementor
  • Obțineți acces la tutoriale și șabloane de pagină pre-construite
  • Utilizați un generator de glisare și plasare pentru a edita antetul și subsolul temei

  Descoperă acum serviciile noastre de mentenanță și development!

  Acestea sunt cele mai bune teme pentru Elementor

  În concluzie

  Elementor este un constructor de pagini atât de faimos încât există un întreg ecosistem de teme WordPress concepute să funcționeze cu el. Temele Elementor facilitează personalizarea fiecărui aspect al designului site-ului vostru.

  Dacă sunteți pe gânduri și nu știți ce temă Elementor să folosiți, Hello Elementor și Astra sunt două opțiuni excelente pentru a începe. Ambele teme se găsesc în versiuni gratuite. În plus, sunt ușor de navigat, cu un stil minimalist care vă permite să construiți proiecte Elementor de la zero.