fbpx

Aplicația Zileconcediu.ro dezvoltată de Fireweb are inclus și un modul de pontaj în versiunea FREE

Cuprins Articol
    Add a header to begin generating the table of contents

    La Zileconcediu.ro, totul este gândit să facă viața mai ușoară. Este locul unde gestionarea concediilor și pontajul nu mai sunt bătăi de cap. Am vrut să fie ca un prieten de nădejde pentru echipe, oferindu-le instrumente ușor de folosit, care să le simplifice ziua de muncă. Fie că e vorba de a ține evidența zilelor libere sau de a organiza echipa, ne-am dorit să oferim o experiență cât mai plăcută și eficientă.

    Adaptabilă nevoilor diversificate ale firmelor, Zileconcediu.ro promovează transparență, eficiență și comunicare îmbunătățită în cadrul echipelor, sprijinind astfel o administrare armonioasă și productivă a forței de muncă.

    În Aprilie am adăugat aplicației Zileconcediu.ro un nou modul esențial pentru utilizatorii săi: pontajul sau foaia colectivă de prezență, acum disponibil chiar și în versiunea gratuită a aplicației. Lansat în aprilie, modulul permite o gestionare eficientă a prezenței angajaților, integrând automat zilele libere, cu posibilitatea de editare și export în diverse formate precum PDF, XLSX și CSV. Personalizabil pentru echipe, departamente sau filiale, acesta aduce o valoare adăugată semnificativă, cu o prezentare detaliată și un demo accesibil pe site, pentru a explora funcționalitatea.

    Mai multe detalii despre aplicația Zileconcediu.ro, cont demo sau pentru a vă face un cont FREE sau BUSINESS găsiți pe pagina aplicației.