fbpx

Am lansat cea mai recentă versiune a modulului nostru WHMCS e-Factura, v1.4.0

Cuprins Articol
  Add a header to begin generating the table of contents

  Suntem încântați să vă anunțăm lansarea celei mai recente versiuni a modulului nostru WHMCS e-Factura, v1.4.0, disponibilă începând cu 16 aprilie 2024. Această actualizare aduce îmbunătățiri semnificative menite să optimizeze experiența de utilizare.

  Ce este nou în versiunea 1.4.0?

  – Optimizarea interogărilor MySQL: Am refăcut query-urile MySQL pentru a optimiza viteza de listare a facturilor. Acum, paginile se încarcă rapid, chiar și atunci când există un număr foarte mare de facturi.
  – Reînnoirea Automată a Token-ului de Acces: Pentru a asigura o integrare fără întreruperi cu API-ul ANAF, am implementat reînnoirea automată a token-ului de acces prin cron-ul zilnic, cu 7 zile înainte de expirarea acestuia.

  Cum să Actualizați: Vă invităm să descărcați și să instalați noua versiune a modulului din contul dumneavoastră de client pentru a beneficia de aceste îmbunătățiri. După încărcarea fișierelor, apăsați butonul „Configure” pentru „FireWeb e-Factura” în Setup > Addon Modules și salvați modificările pentru a finaliza procesul de actualizare.

  Ce fac dacă token-ul este expirat: În cazul în care token-ul de acces a expirat, din pagina „Settings” secțiunea „Module API access” generați un token nou și autorizați accesul în SPV folosind linkul din modul.

  Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să contactați echipa noastră de suport tehnic.